Digital strategi

Å sette opp en vanntett digital strategi tilrettelagt for din bedrift for å skille dere ut.

Benchmark Featured Clients
Hvilke verktøy passer til din bedrift sin digitale strategi ?

Digital strategi

Hvorfor trenger merkevarer/bedrifter en digital strategi ?

4 av 10 bedrifter har idag, i følge studier, ikke en utformet digital strategi. Millioner av kroner kastes ut av vinduet på digitale kanaler som ikke er riktig, og innhold/budskap/design etc ikke treffer målgruppe. Mange bedrifter har ikke engang definert den typiske kunden, og hvilken målgruppe de ønsker å nå ut til.

Dette er den viktigste delen i et samarbeid for oss og kunden. Det starter normalt i denne enden. Målet her er å gå helt til bunns i bedriftens kjerneverdier, målsettinger (kortsiktige og langsiktige). Vi må forstå våre kunder sine kunder, og potensiale for våre kunder.

Hva er det kunden ønsker ? Branding ? Salg ? Innflytelse ?

carpenters-toolbox

Når man har en tydelig definert målgruppe og noen helt klare mål, så begynner arbeidet med å velge de riktige verktøyene fra vår verktøykasse slik at man kan på den mest mulig effektive måten nå målene for bedriften.

Det handler ikke om hvor MANGE du når ut til, men HVEM du når ut til!

Vi i Benchmark performance er levende opptatt av dette fagfeltet, og vi kan det vi gjør. Skal du jobbe med oss så skal ikke vi fortelle deg hvordan du skal drive din bedrift på det dere er gode på, men for at dere skal lykkes så må dere gjøre som vi sier. Dette er det vi lever for og brenner for.

Kontaktskjema

La oss snakke sammen