Vårt bidrag til felles dugnad

Benchmark Featured Clients
Vårt bidrag til coronavirus utfordringen!

Corona Virus

Vi i Benchmark Performance har medfølelse og forståelse for den tunge tiden vårt land er i pga corona viruset, og dets påvirkning det har på bedrifter. Vi tar dette på største alvor. I en tung tid som dette påvirkes bedrifter til å permittere ansatte, redusere kostnader og mange andre tiltak. Benchmark Performance har et fundamentalt og sterkt ønske om å bidra på en god måte for å hjelpe våre eksisterende og nye kunder med å overleve denne tunge tiden.

Å kutte ned på markedsføringsaktiviteter kan bare gjøre vondt verre for de aller fleste. Det er i tøffe tider som dette det er enda mer essensielt å markedsføre sine produkter og tjenester for å opprettholde en god og sunn bedriftsøkonomi.

Vi har i denne tid valgt å tilby alle våre kunder, fra og med april måned, å redusere prisene for våre honorarer med 25%. Det gjelder alle interne kostnader vi har, og ikke tredjeparts kostnader som f.eks Google og Facebook sine annonsemidler.

Benchmark Performance oppfordrer andre byråer om å også gjøre det samme for å hjelpe bedriftsnorge komme seg igjennom denne tunge tiden. Sammen skal vi klare dette!

Ordene fra Bjørn Eidsvåg sin sang «Eg Ser» har aldri føltes mer treffende:

«Eg ser at du er trøtt, men eg kan ikkje gå alle skritta for deg. Du må gå de sjøl, men eg vil gå de med deg»”

Contact Us Form

Let's start a conversation.